En bättre känsla…

Idag blev en bättre dag. Inga nya besked el så men vi hade tid för inskrivning hos barnmorskan, vilket blev ett bra och positivt möte!

Hon var jättetrevlig och kändes trygg, fick göra dem vanliga kontrollerna och ta lite prover, vilka såg bra ut! Lillebrors hjärtljud var fina och han fortsätter krypa neråt. Det märks tydligt att det inte är långt kvar nu och han bökar på för fullt, han nog väldigt snart ”färdigbakad”. 😉

Vi fick även besöka både specialförlossningen och BB, stora salar med plats för många (kommer vara minst 4 pers plus oss vid förlossningen). Det känns väldigt bra och tryggt att ha varit där innan så man vet var man ska osv. Det blir så annorlunda när man är på en avdelning där dem bara har hand om högriskgraviditeter, vi är verkligen i goda händer här. 🙂

Vi åkte från Sahlgrenska med den där bra känslan i kroppen igen och vi tycker båda två att vi hittat tillbaka till tanken att det kommer gå bra! Självklart kommer det bli sjukt tufft men det kommer faktiskt gå bra, det är vi inställda på så nu ska det göra det helt enkelt! 

Igår blev en riktig slappardag. Vi tog en sväng ner på stan, shoppade lite och bara tog det lugnt. Besökte ett par mysiga caféer, fikade och pratade. Så Skönt att bara vara vi en stund! 

Tack för alla fina kommentarer och tankar! Är så härligt att veta att så många bryr sig, det är ett otroligt stöd!

Kram på er! 

Annonser

One thought on “En bättre känsla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s