Sega dagar…

Ja, precis så är det.. Väldigt sega dagar just nu.

Och då man har en kropp som inte riktigt orkar med så blir det ännu segare.
Vi försöker ta en liten promenad el liknande varje dag, att bara sitta instängd på rummet kan ju driva en till vansinne.

Igår blev det dock en kort sväng, förvärkarna har börjat bli kraftigare och det borde inte vara så himla långt kvar nu. Vi får packa ihop all packning varje kväll i fall att vi måste åka mitt i natten. När det väl startar lär det gå ordentligt fort.

Något som är lugnande är att vi ska till en specialförlossning så behöver vi inte vänta på att värkarna ska komma med ett viss mellanrum osv utan känner jag att det kommit igång så är det bara att åka in. 

Skulle han dock fortfarande vara kvar i magen på onsdag så har barnmorskan lovat att göra en hinnsvepning så kanske vi kan reta ut honom på det sättet 😉 .

Något som varit viktigt för oss dem här dagarna är FaceTime.. Så skönt att kunna se barnen och att dem får se oss, vi pratar med grabbarna varje dag och får lägesuppdateringar av både dem och mormor & morfar. Lillasyster är dock måttligt intresserad av att prata, jag gjorde ett tappert försök häromdagen men hon konstaterade bara att det var mamma i telefonen och ansåg att det var roligare att titta på tv 😉 . Saknaden efter dem börjar bli stor och det känns jobbigt att veta att det är flera veckor tills dem får komma hit, men dem har det jättebra där hemma och det känns tryggt!

På söndag ska vi äntligen få byta vårt lilla standardrum till ett större med pentry, ska bli underbart att kunna göra lättare måltider själv och få lite svängrum. Att bara äta ute hela tiden blir snabbt tråkigt och det är inte ett så stort utbud runt hotellet, trodde väl aldrig att jag skulle sakna att få laga mat så här fort 🙂 . 

Kram på er allihop!

Annonser

3 thoughts on “Sega dagar…

  1. Moa

    Om ni inte gjort det redan så ta en tur bort till RMC huset och se hur det ser ut och funkar där. Första gången jag va där svämmade känslorna över och jag kom inte längre än till hallen. Kolla upp om det finns någon lekterapi/skola på sjukhuset och hur det funkar så är ni redo när syskonen kommer. Storasystern här älskar lekterapin och frågar ibland när vi ska dit igen. Håller tummarna för er här hemma!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s