2 dagar till beräknat do-date…

Ja ingen lillebror ännu.. Men iofs har vi 2 dagar kvar till beräknat datum! 🙂

Men Nu börjar det bli tråkigt, riktigt tråkigt!

Det är väldigt mycket tid som spenderas på hotellrummet då min kropp protesterar mest hela tiden, varje steg gör ont och går jag bara lite för fort så kommer sammandragningarna. Ibland fixar jag en kortare promenad men de har blivit betydligt färre, tur att man varit med om det förr, det är ju ingen överraskning att det blev så här 😉 .Vi saknar barnen ännu mer men gläds åt att dem verkar ha det jättebra därhemma!

Vi var till barnmorskan igen i onsdags och där konstaterades att jag var ganska öppen, 3-4cm och magen hade sjunkit ännu mer, dvs han ligger djuuupt nu 😉  . Barnmorskan gjorde även en hinnsvepning, så vi hoppades att det skulle ge lite effekt inom ett dygn men nej inte det inte! Det är bestämt en tjurig liten herre därinne 🙂

När vi ändå var däruppe så passade vi på att hälsa på vid vårt kommande boende, Ronald McDonald hus. En trevlig kvinna tog emot oss och visade runt en snabb sväng, det är verkligen så himla bra ordnat där och fantastiskt att man har möjligheten att få komma dit och bo så nära sitt barn. Det tar bara några minuter att gå dit från Drottning Silvias barnsjukhus där lillebror kommer vara inlagd. Dock är det konstant kö dit så vi lär inte få plats direkt utan kommer få spendera några nätter på BB först, ev får vi bo några nätter till här på hotellet också, det får vi se då.

Nu blir det till att vila i soffan igen och hitta nån film att kolla på. Ha det gott alla glada!

 

img_7954

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s