Den längsta dagen i mitt liv!

Ja den här dagen går till historien som den längsta och värsta dagen jag varit med om…
Igår på morgonen fick vi beskedet att lillebrors operation var planerad tills idag. Jag fick en klump i magen direkt då jag ju mycket väl visste vad det innebar. Tänk om operationen inte går bra? Tänk om vi får det hemska samtalet… 

Men men, det måste ju ske om lillebror ska ha någon chans i överhuvudtaget!
Så igår kväll blev vi kvar länge och gosade och snusade på honom..
Imorse var det till att kliva upp tidigt och vara med på det sista descutanbadet (inför op bad) och följa med upp till operation. Det var såklart sjukt jobbigt att lämna honom men vi visste att han var i händerna på två av dem bästa barnhjärtkirurgerna i Sverige och vi litar på dem!
Vi försökte få dagen att gå men minuterna kröp verkligen fram. Från ca 17 var det en ren pina! Vi hade lämnat lillebror till narkosläkaren vid 8 och visste att det kunde ta ett par timmar innan kirurgerna kunde sätta igång men när klockan närmade sig 20 gick vi på nålar!

Kl 19.58 kom samtalet.. Lillebror mår bra! Operationen var lyckad och enda anledningen till att det tagit tid var för att det blir massor med små stygn som kan börja blöda och dessa blödningar måste såklart stoppas innan dem sätter ett membran för bröstkorgen, den måste vara öppen i ett par dagar pga svullnad mm.

Nu fick vi precis nästa samtal om att vi får gå upp till Iva och träffa honom, det tog ett tag innan han var tvättad och installerad däruppe men vi har väntat snällt nu när vi vet att allt är ok! Det blir såklart några kritiska dagar där men vi hoppas och tror att lillebror fortsätter vara så stark som han varit hittills!
Kram på er allihop!

Annonser

2 thoughts on “Den längsta dagen i mitt liv!

  1. BigSis

    Så himla glad o lättad 💖 ditt samtal till mig om det positiva beskedet var bland det bästa i mitt liv på läääänge ❤ nu kör vi vidare i denna goda anda 💪 kram älskade syster !

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s