Stäng av filmen!

Ja vilken otroligt dålig film det här är. Stäng av!

För det är väl ändå en film va?

Sånt här är man ju inte med om själv, det händer i filmer eller så händer det andra, inte oss!

Innan lillebror ens var i magen så har man ju hört och läst om ”dem andra”, dem som får sjuka barn eller förlorar barn, men vi har aldrig ens i vår vildaste fantasi kunnat tro att det skulle kunna hända oss.

 

Dem sista åren har jag ofta tänkt att vi varit ”för lyckliga”. Det låter hemskt att säga men vi har ju haft det så bra, lyckligt gifta, tre friska fina barn, en stor kärleksfull familj och massor med fina vänner. När skulle vi få vår del av ”den andra sidan”?

 

Den andra sidan kom till slut, med råge 😦

Vår ”film” har varit dålig redan från början. Hade någon faktiskt spelat in vår reaktion så hade man först sett ett chockat par som upptäckte att dem skulle tydligen få ännu ett barn, men ville dem det? Där tog filmen iofs ganska snabbt en vändning till det bättre då vi bestämde oss för att vi såklart ville ha barnet, abort var inte ett alternativ.

Men direkt därpå började oron. Jag var hela tiden orolig, nästan som att jag kände på mig att allt inte var ok med bebisen. När vi gjorde KUB-testet var jag så sjukt nervös för resultatet, men det visade sig vara bra.

Sedan blev filmen bara sämre och sämre med tiden.. Ett jobbigt ultraljudsbesök, ett ännu sämre första besök hos hjärtspecialister och sedan en bergochdalbana utan synligt slut..

 

Till exempel så var det igår ett helt uselt klipp i den här ”filmen”, då jag fick sitta och leta musik till mitt barns begravning.. Hur sjukt dålig film är det inte då?!?

 

Tyvärr kommer den här filmen aldrig få ett helt lyckligt slut, vi kommer aldrig ”leva lyckliga i alla våra dagar”. Det går inte, vi kommer alltid ha ett stort hål i hjärtat. Vi kommer kunna må bra, vi kommer kunna vara lyckliga i stunder, vi kommer längre fram kunna ”leva lyckliga för det mesta”, men inte alltid. 😦

Vi kommer alltid sakna något, en liten någon, en liten älskad lillebror!

 

Jag älskar dig så mycket att det gör ont min saknade lilla pojke! ❤

 

img_8169

Annonser

One thought on “Stäng av filmen!

  1. Jeanette Nilsson

    Det hålet ni känner i era hjärtan är ett sår som kommer att läka. Det kan ta tid, men det läker. Sedan finns ärret kvar som en påminnelse om vad som har hänt. Ärret kommer att märkas ibland men även det kommer att blekna…

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s