Lillebror!

Den sista tiden har varit fylld av mycket oro och ångest.. Vi har stött på en hel del motgångar, både små och stora, och jag har verkligen kämpat för att inte återigen sjunka neråt.

 

Men, som tur är har det funnits en rejäl ljuspunkt. Några dagar före lillebrors 1-årsdag fick vi veta att lillebror skulle bli storebror!❤️ Ett otroligt glädjande besked då vi ända sedan han lämnade oss vetat att vi ville försöka fylla en del av tomrummet han lämnat med ett litet syskon.

Vi kommer aldrig kunna ersätta lillebror, men vi vill försöka få en del av den där framtiden som vi gick miste om.

E39C11D6-8E66-4B37-853F-BEC0B4E99C1A

Den nya graviditeten har i sig medfört en hel den oro, oro över om det här barnet kommer vara friskt mm. Jag har ibland haft sådan stark ångest över hur jag skulle klara av att ta emot ett dåligt besked igen, hur det skulle vara att ännu en gång förlora ett barn..💔

Så när vi igår vid rutinultraljudet fick veta att allt såg bra ut, att det är en frisk liten pojke med ett starkt hjärta som växer därinne så föll mängder av tyngder från mina axlar..

Det kändes även otroligt bra att se lättnaden hos barnen när vi berättade att det är ett friskt syskon som kommer, för även dem har haft en stor oro över hur det skulle gå den här gången. Vilket inte är konstigt alls, men dem har alla hela tiden velat få ett till syskon och det gör mig så lycklig att nu kunna ge dem det. ❤️

 

Jag hoppas att jag nu kan och vågar njuta av den här graviditeten och se en ljus framtid där vi denna gång får åka hem med ett litet barn.

 

 

Så nu sitter jag här med min växande mage och känner sån lycka varje gång det kommer en liten ”bump” där inifrån! Och jag kan inte annat än tänka att allt ska gå bra.

Jag längtar så efter att få använda alla de saker som ligger undangömda i förrådet, få plocka fram de små bebiskläderna och i sommar ta promenader till lillebror med en bebis i barnvagnen. Jag längtar så efter vår lilla son, lika mycket som jag saknar en annan..

 

Kram på er allihop!❤️

 

 

 

Annonser

En tanke på “Lillebror!

  1. Moa

    STORT STORT GRATTIS! Kan inte hålla tillbaka tårarna här nere i skånelandet! Fantastiskt underbart! Njut av magen och av lillebror där inne. 😍💐💐💐

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s