Kaos..

Den senaste tiden har det varit fullt kaos, det är mycket som inte gått vår väg och stressnivån har triggat ångesten rejält.

På det så löper gravidhormonerna amok just nu och känslorna är verkligen överallt samtidigt..🙈

 

Eftersom jag faktiskt har varit i en situation där det värsta som kunde ske hände så blir det tyvärr så mycket lättare att tänka att det faktiskt kan hända igen och därmed oroar jag mig så mycket mer..

 

Ena minuten är jag lugn som en filbunke och kan glädjas åt allt det jag faktiskt har, andra sekunden bryter jag ihop i tårar och oroar mig för precis allt som kan gå fel, ser mardrömsscenarior framför mig och vill bara försvinna iväg för ett tag tills allt återgår till det normala igen!

 

Men, jag är även smärtsamt medveten om ett flertal personer/familjer som genomlider stora tragedier just nu, som kämpar för sin framtid och det plockar ner mig på jorden igen, just nu skulle jag absolut inte vilja befinna mig i deras situationer.. Jag kan känna med dem även om jag såklart inte kan helt förstå vad dem går igenom.. Jag kan inte annat än hoppas att allt går bra och att dem inte behöver hamna där nere på botten..💔

 

 

Framöver måste jag helt enkelt lära mig att fokusera på det som är bra, se framtiden som kommer och försöka finna ett lugn mitt i kaoset.. Just nu ikväll är mitt lugn sjuttioelva kassa m tvätt som ska vikas och en bra film 😉..

 

Kramar till er alla!❤️

1F3E4802-FC32-4B67-B5C7-A8BCD2728189

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s