Mening..

Jag klarar ganska mycket nu för tiden, allt som hänt har absolut stärkt mig. Många kommentarer som tidigare skulle ha sänkt mig totalt kan jag numer ta och tänka att personen i fråga förmodligen bara vill väl.. Men, om det är något jag inte kan och aldrig kommer kunna så är det att hitta någon mening med alltihop.

 

Det finns verkligen ingen mening med att ett litet barn föds svårt sjukt, men väldigt starkt, klarar en otroligt stor operation med bravur och sedan avlider pga en nål.

Finns det någon mening med att vår familj skulle gå igenom dessa två galet tuffa år, med att tre syskon förlorar en bror och sedan får se sina föräldrar sjunka till den djupaste botten utan att kunna göra någonting alls? Nope, nada, inte ett dugg!

Där förlorar man mig, ingen kommer någonsin få mig att se en mening med detta!💔

 

Så när jag för ett tag sedan pratade m en ytligt bekant om lillebror och sedan berättar att minstingen i magen är ordentligt kontrollerad och verkar vara helt frisk och då får svaret ”jaha, ja men då var det ju någon mening med alltihop”, ja då tappar jag orden.. Jag vet bara inte vad jag ska svara?

Nej! Det finns ingen mening med det!

 

 

Precis som att det inte finns någon mening med att en liten pojke med Hlhs just nu kämpar efter ännu en svår operation, och hans mamma får hjälplöst se på medans hennes lilla hjärta lider.💔 Det finns ingen mening med det!

 

Det finns inte heller någon mening med att två pappor och makar i alldeles för ung ålder fått den diagnos vi alla fasar för, cancer! Och deras fruar och barn kan nu bara se på när dem kämpar mot klockan och denna fruktansvärda sjukdom. 💔 Det finns ingen mening med det!

 

Det finns så vansinnigt mycket som kan läggas på denna lista med saker som inte har någon mening i överhuvudtaget, det är bara livet. Det tuffa och hårda livet som helt enkelt drabbar vissa hårdare än andra.

 

 

Den där dagen kunde jag hålla masken, men jag oroar mig för den dag då jag inte klarar det. Då min kopp rinner över, då alla kommentarer tar ut sin rätt.

 

Som jag sagt tidigare, dem flesta vill bara väl, men ibland blir det trots allt så himla fel.. Det bästa man kan få höra när man gått igenom något sånt här är att ”det finns inga ord”, för det gör det inte. Det är bara meningslöst!

 

Nu ska jag krypa ner i sängen och låta minstingen hålla mig vaken en stund, som han alltid gör så fort jag lägger mig ner!😉

Och istället för att tänka på det som hänt ska jag tänka framåt, mot den framtid som bara kan bli bättre!

 

Kram till er alla!❤️

7DEF6F60-EC34-45A4-8CCA-C7131F8FD445

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s