Betydelsen av nära och kära!

IMG_2928.jpgIdag är det fyra hela veckor sedan det ödesdigra samtalet kom och vi var tvungna att inse det faktum att lillebror inte längre fanns hos oss.. 😔💔

Fyra veckor av enorm sorg och saknad, men även fyra veckor av kärlek från vårt underbara skyddsnät av familj och vänner!❤️

 

Att genomlida förlusten av ett barn får en att inse hur små problem man faktiskt hade innan och jag tror att det kommer bli lite lättare att se över dessa (för mig) mindre bekymmerna längre fram.

Vänner som finns här och utan tvekan ställer upp får en helt ny betydelse och familjen som hela tiden står ajour blir så otroligt mycket viktigare nu!

 

Men framför allt så känner jag att mina älskade barn och min underbara man betyder ännu mer nu (inte för att dem inte gjorde det innan) och jag vill inte ens tänka tanken att det skulle kunna hända dem något..

 

Vi har alltid varit en ”hemma-familj”, och njuter mer av en kväll med familj och vänner än ute på fest el liknande. Nu framöver, när vi väl landat i vardagen igen, så blir det ännu viktigare att få spendera tiden med de som faktiskt betyder mest för oss!

Ni som finns där för oss nu och orkar hjälpa oss vidare med både stort som smått kommer inte slippa undan, nu har ni oss runt halsen 😉!

Tack för att ni finns! ❤️

 

P.S – Fortsätt gärna hjälpa oss att sprida lillebrors minnesfond, så vi får den att växa!

http://gava.hjartebarn.se/campaign/4051342

2 tankar på “Betydelsen av nära och kära!

  1. Maria

    Du är duktig att skriva. rörande och man känner precis vad ni går igenom. Jag förstår precis vad du menar med små problem. Många kramar till hela familjen 😍❤

    Gilla

    Svara
  2. BigSis

    Så sant… även för oss runt om kring fick/får en att värdera saker o ting annorlunda ❤

    Kram o fortsätter finnas här ❤

    Gilla

    Svara

Lämna en kommentar